• Home
  • Project Suzuki GSX 1400

Project Suzuki GSX 1400

Project Suzuki GSX 1400

Master of the Elements

De Suzuki GSX 1400 is helemaal geairbrushed en werd tentoon  gesteld als showmodel op de Noordelijke Motorbeurs in 2013.

Een half jaar geleden is bij A7 Motoren een Suzuki GSX 1400 ingekocht. Deze Suzuki is het onderwerp van een totale metamorfose geworden. De motor is onderworpen aan een airbrush behandeling met als thema ‘Master of the Elements’  naast het airbrushen zijn veel originele onderdelen  vervangen door speciale onderdelen, waardoor  een unieke motor is ontstaan.

Het thema ‘Master of the Elements’ gaat als volgt over de motor heen. Bij het voorspatbord wordt er begonnen met het thema vuur. Dit vuur gaat vervolgens over in water, lucht en aarde. Op de zijkant van het motorblok zijn diverse onderdelen verchroomd. Dit geeft een mooi en speciaal effect.

Elk onderdeel van de motor is aangepast om mijn persoonlijke smaak. Hierdoor is een heel unieke motor gecreërd. Deze motor laat goed zien wat de mogelijkheden en effecten zijn van de airbrush techniek voor degene die iets anders willen.